עיצוב של arbor המקורי של צורה יוצאת דופן מן הסדנה za bor

ביתן קיץ יוצא דופן הופיע בקוטג 'הקיץ באזור מוסקבה, בגלל הדמיון הנועז של המעצבים בסדנת הבור. מבחינה מבנית, היא דומה לספירלה שטוחה, קבורה למחצה באדמה, ומזכירה כלפי חוץ את שני קצות גלי הים, ואת קווים ימיים של יאכטות, ואפילו המפרשים מלאים רוח.

סלילי הספירלה מעוותים סביב שני אזורים נפרדים: מנגלנה, לבישול על אש פתוחה, וסעודות למפגשים ידידותיים בחברה נעימה.

המבנה כולו מורכב מ 14 שברים בצורת שטוח - הם מהווים את "גל" ספירלה. אף לא קטע אחד חוזר על עצמו, כולם ייחודיים. גוונים נייטרליים של צבע ואת הטון החם הטבעי של לגש לעזור arbor המקורי להתאים את החלל שמסביב מבלי להפריע את ההרמוניה, ובו בזמן להראות בצורה הטובה ביותר את הארכיטקטורה יוצאת דופן.

הבסיס של הביתן הוא משטח בטון, הניח על החיזוק. חלק מן החיזוק הוא הוציא והוא המהדק עבור מסגרת הבניין.

עץ בהיר וטון כהה חום כהה של הריצוף משתלבים בצורה הרמונית להפליא עם מדשאה ירוקה בהירה המקיפה את המבנה החדש. העובדה שלכל אחד מהמקומות בסלע יוצא דופן נפרדת סליל ספירלי נפרד, ובו בזמן מפרידה ביניהם ומרכיבה אותם לכלל שלם.

שולחן גדול עשוי אפר טבעי ניתן להעביר בנפרד כדי להגדיל את שטחו. גם השולחן והכיסאות נרכשים באיקאה.

התאורה בשני האזורים גם שונה: בחלק שבו המחתה ממוקמת, על התקרה של המבנה, אורות התקרה עגול מסודרים בשורה אחת, נותן אפילו אור ומאפשר לך לבשל בנוחות אפילו בחושך.

בחלק האוכל של הביתן המקורי, שתי השעיות של הצורה המקורית יורדות אל השולחן - חצי כדור מנותק בזווית. הם מתכתיים, צבועים למעלה עם לבן נייטרלי, ובתוכו - בצבע כתום בהיר. צבע עליז ושופע מגדיר מצב רוח טוב ומתאים למצב רוח חיובי.

ברביקיו משולב ליחידה אחת עם כיור ומקום לאחסון עצי הסקה. משטח העבודה של בלוק הוא מרופד אריחים דהוי. כיור - מאבן מלאכותית. הבסיס, שבו השולחן הוא קבוע, הוא trimmed עם לבנים דקורטיביות צבוע בצבע כהה - זה יוצר ניגוד דינמי של גוונים. כדי להגן על קירות העץ של הביתן יוצא דופן נגד החדירה של שומן, חיזק מסך פלדה מיוחד.

מבנה ארכיטקטוני ייחודי מבחוץ הוקרן באור כיוווני, כשהוא מציב זרקור. הוא חושף קווים מורכבים וצורות, ומאפשר להדגים באופן מלא את מקוריות המבנה.

הדינמיקה של הגל מתבטאת כאן במלואה - נראה שהמבנה נע לאורך מדשאה ירוקה, כמו ספינה לבנה כשלג על ים כחול. מחזקת את תחושת הדינמיקה המתרחשת כאשר מסתכלים על הביתן המקורי ועל הריצוף: הגל כאילו חותך את האריח האפור, נע באזור המטבח אל לוח הסיפון.

צפה בסרטון: Section 9 (נוֹבֶמבֶּר 2019).

Loading...

עזוב את ההערה שלך