פרוייקט העיצוב של הסטודיו מתוך סטודיו לעיצוב "ברוכים הבאים סטודיו"

דירה מודרנית נוחה כיום פירושה שמירה על שטח פתוח רב ככל האפשר, בעוד שהאזורים השונים בתכלית מופרדים זה מזה בשיטות שונות, הן חזותית - באמצעות אור, צבע, גימור, ומחיצות פיזיות - מחיצות מבדים, קיר גבס, לוחות, תריסים, לוחות זכוכית ועוד.

בפרויקט העיצוב של הסטודיו "ווד & סטון vol.2", עץ נבחר כחומר המפריד בין האזורים. זה בהחלט אפשרות תקציב המאפשר לך לפתור כמה בעיות בבת אחת: החלל מחולק באופן כזה מגע חזותי נשמר בין החלקים הנפרדים של החדר, צבע חם נוסף של העץ המרקם האקספרסיבי שלה להוסיף נחמה.

פריסה

בדירה סטנדרטית בת חדר אחד, זוהו ארבעה אזורים, ואילו חדר השינה בפרויקט העיצוב של האולפן הוקצה לבלוק נפרד. כתוצאה מכך, 47 מטרים רבועים. מ 'להציב כל מה צריך להיות נוכח בבית מודרני ונוח.

העיטור נשלט על ידי מינימליזם עם אלמנטים של סקנדינביה בסגנון לופט. הצבעים הם שילובים אופייניים לבן ושחור עבור מינימליזם, מרוכך על ידי אזורים בגודל ניכר, מעוטר עץ טבעי.

סלון

במרכז הסטודיו יש ספה פינתית. הוא פנה אל המטבח באזור האחורי - עמדה זו מאפשרת לך לבודד חזותית את שטח המטבח, להסתיר את זה. ליד הספה הוא שולחן נמוך, אבל גדול יותר, כי ניתן להרחיב עוד יותר כדי לשמש קפה עבור חברה גדולה. מול הקיר, מעוטר בלבנים, תלה לוח טלוויזיה, והניח גם מערכת אחסון קטנה.

מטבח

המטבח מופרד מהסלון על ידי מדפים מעץ עם מדפים פתוחים, שחלקו העליון משמש משטח עבודה נוסף. הוא צמוד מאוד לגב הספה. בנוסף, מבחינה ויזואלית, שני אזורי אלה מופרדים על ידי כיסויי הרצפה: בסלון זה עץ בהיר, במטבח יש אריח בפורמט גדול עם דפוס שיש.

שולחן מלבני גדול עם שולחן עץ מאפשר לאסוף חברה ידידותית לארוחת צהריים, בפנים הוא מודגש עם שלושה גופי תאורה בסגנון תעשייתי.

חדר שינה

המקום לישון הפך נעים מאוד. שלושה קירות חרשים מקושטים בעץ, ומתוך חדר המגורים חדר השינה מופרד על ידי לוחות עץ, יוצר מחסום לעיניים, אבל לא אור.

בפרויקט העיצוב, לא היו לאולפנים את המיטה הרגילה - הם בנו דוכן עץ שעליו הניחו מזרן בעל תכונות אורתופדיות. המגירה בנויה לתוך הדוכן - שם אתה יכול לשמור על דברים המשמשים לעתים נדירות.

אולם הכניסה

אזור הכניסה מצויד עם מינימום של רהיטים: קולבים, ווים, קולב צרות צר שבו אתה יכול להחזיק מפתחות, כפפות ופריטים קטנים אחרים, וכן שרפרף רך נוח כך נוח להחליף נעליים.

אין כאן מערכות אחסון - פרויקט העיצוב של הסטודיו מספק חדר הלבשה נפרד, שהגישה אליו מהמסדרון, ובגדים עונתיים ודברים נחוצים אחרים מוסרים שם.

לוג'יה

הבית שבו ממוקמת הדירה מרוצף לבנים אדומות, אסור היה לשנות את מראהו. לפיכך, הוחלט להוציא לוגריה בסגנון מוסך, אשר אפשרה להגשים את הבקשה של בעל הדירה: לספק מקום לאחסון החורף או הקיץ (בהתאם לעונה) גומי וכמה כלים. זה התברר יפה ומסוגננת.

חדר אמבטיה

חדר האמבטיה הקטן מסתיים בשני צבעים: בז 'ולבן. אזור רטוב הוא מתחת לרצפה, העץ ליד הכניסה ואת השירותים - אריח מתחת לבטון.

צפה בסרטון: מכינה לאדריכלות ועיצוב פנים בסטודיו 6B (מרץ 2020).

עזוב את ההערה שלך