סטודיו לופט סטודיו 42 מ"ר מ

סטודיו לופט סטודיו 42 מ"ר מ 'שנעשו לאישה צעירה ואקטיבית, נסיעה אוהבת ואורח חיים פעיל. המטבח משולב עם סלון בחדר גדול ומואר עם מרפסת. אזור השינה מופרד מן החלל המשותף על ידי דלתות הזזה. כדי לקבל פנים מודרני, מעצבים נאלצו לפנות שיפוץ בקנה מידה גדול.

בינוי נוסף בוצע בשל הצבע המנוגד של כיסוי הרצפה, וכן בסיוע דוכן בנוי במיוחד. הקיר שעליו ממוקמים החלונות נקה משכבות טיח ללבנה. הוחלט לא להסתיר אותו, אלא להפך, להפוך אותו למרכיב העיקרי של העיצוב, תוך שימת דגש על הסגנון הנבחר. קיר הלבנים היה צבוע לבן, והתפרים והליקויים על פני השטח היו כהים.

מטבח- סלון

במטבח, מקרר אדום בסגנון של שנות החמישים של המאה הקודמת היה מבטא מבריק דקורטיבי. הקיר על משטח העבודה, כמו גם את הקיר החיצוני של חדר האמבטיה הצמוד אליו, היה מכוסה Tikkurila לוח מיוחד צבע - זה הופך כל משטח ללוח ציור גיר.

קיר לבנים בדירה - האלמנט העיקרי המגדיר את הסגנון. הצינור פועל לאורך החלק העליון שלו צבוע גם לבן מתאים באופן מושלם עם סגנון הפנים. משטח העבודה יש ​​את צורת האות G, חלקו הארוך ממוקם לאורך הקיר ריק ויש לו רוחב של 60 ס"מ, קצר יותר - לאורך החלון, הוא 20 ס"מ צר. על החלק הארוך של משטח העבודה - התנור והכיריים, על הקצר - הכיור. לקבלת הקירות הרים צבע אור ירוק קטן צרפתי אפור חיוור.

מעל הפתח המוביל לחדר השינה יוצב מסך זה יכול להיות משך החוצה כדי לצפות בסרט. האורחים יכולים לשהות על ספה לבנה נעימה, העות'מאנים או ליד השולחן. אתה יכול גם להישאר על המסלול צעד. הסגנון הכללי של הלופט בסלון המטבח ובחדר השינה נקבע על ידי קיר הלבנים של הדירה, אשר הפך להיות חפץ אמנותי אמיתי על ידי המאמצים של מעצבים.

חדר שינה

אזור השינה הוא העלה את הדוכן והוא מופרדים בנוסף מן הסלון על ידי דלתות הזזה. הקיר שמאחורי ראש המיטה מכוסה בטפטים עם ציורים המתארים ינשופים: אביגיל אדוארדס. רקעים נמצאים בינשופים של האיים הבריטים אוסף.

אולם הכניסה

מאחר שהדירה ממוקמת בקומה החמישית, אך הקומה החמישית היא הראשונה שנבנתה לאחר המלחמה. מתחת לרצפה - חדר טכני בגובה של מטר וחצי, שאינו משמש כלל - לפני שהוא היה מתחת לגג. חלק מעצבי חדר זה החליטו להשתמש לאחסון פריטים גדולים ועונתיים - מזוודות, סנובורד. רצפת האריחים של אזור הכניסה הפכה את הצוהר, שמאחוריו סידרו את המדפים.

חדר אמבטיה

בתוך חדר האמבטיה היה אזור רטוב עם אריחים, ושאר הקירות היו צבועים בצבע עם תכונות גבוהות עמיד למים. חלק מהרצפה מכוסה אריחים, ואת החלק קרוב יותר לשטוף את האזור הוא עץ. מתחת לכיור הונחה ארון שהוכן לפי הזמנה, במקום שבו היתה מכונת הכביסה מוסתרת. בנישה מעל השולחן ניתן לאחסן מגבות, חלוקי רחצה וקוסמטיקה הדרושים.

צפה בסרטון: דירת סטודיולופט בפלורנטין להשכרה (אוֹקְטוֹבֶּר 2019).

Loading...

עזוב את ההערה שלך